fbpx

Tid för årsmöten

Såhär i början av året är det som vanligt tid för årsmöten i POSK-föreningarna runtom i landet. Tidigare verksamhetsår ska sammanfattas och det ska siktas mot kommande år, inte minst mot det kommande kyrkovalet den 21 september 2025. De senaste veckorna har de flesta av POSKs stiftsföreningar haft sina årsmöten och det är roligt att se hur POSKare från norr till söder samlas för att fatta beslut, inspireras och få dela tankar tillsammans. Ett gott recept på en lyckad uppstart inför det år som ligger framför oss!

På bilden syns deltagarna vid POSK i Lunds stifts årsmöte och valupptakt den 23 mars på stiftsgården Åkersberg. De rapporterar om en inspirerande dag med härlig gemenskap. Och vet du, det finns plats för dig som ännu inte är aktiv i POSK att vara med vid sammanhang som detta framöver! POSK finns på över 180 ställen i landet och fler är på gång. Ta kontakt med din lokala POSK-grupp om du vill engagera dig, eller med stiftsföreningen om det ännu inte finns en lokal grupp där du bor. Kanske är du intresserad av att starta en POSK-grupp i din församling? Skicka ett mail till info@posk.se så hjälper jag dig vidare.

Victor Ramström
informatör

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>