POSK i Västanfors-Västervåla

POSK är det naturliga valet för Dig som vill att vår fina församling ska fortsätta att utvecklas och genomsyras av engagemang och medmänsklighet - fritt från partipolitiska bindningar.

ÅRSMÖTE 2022

Onsdagen den 8 juni håller vi vårt tjugoförsta årsmöte. Vi hoppas på vackert väder, för att kunna hålla mötet utomhus vid Lindgården. Men, om det mulnar på för mycket flyttar vi mötet inomhus till Hjortronmyren.

Mötet inleds klockan 17.00. Årets gäst är Riks-POSKs ordförande Amanda Carlshamre. Efter årsmötesförhandlingarna får vi ta del av vår gästs erfarenheter av utvecklingen för det partipolitiskt obundna alternativet i svensk kyrkopolitik.

Mötesdeltagarna bjuds på förtäring och förstås finns även traditionsenlig möjlighet att delta i lotteri.

Anmälan sker senast den 31 maj 2022 till ordförande Anders Linger – telefon: 070-23 22 969 eller e-post: anders@linger.se, alternativt till kassör Carina Dorg – telefon 072-341 31 66 eller e-post: dorg_@hotmail.com.

Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

 

KYRKOVAL 2021 – en framgång!
Valaffisch 2021
Valaffisch 2021

Valresultatet kan inte betraktas som något annat än en succé! Läs mer under fliken Kyrkoval 2021

TACK!

Ett varmt tack till dig som visat oss ett sådant stort förtroende genom att lägga din röst på oss!

Vi vill också rikta ett stort tack till alla våra medlemmar – så väl de som stött oss genom alla år som de som tillkommit under senare år. Ni är vår största resurs och inspiration!

Om du har en normalstor datorskärm navigerar du på den här webbplatsen via menyn i det gula fältet ovan. Har du en smartphone eller en surfplatta med liten skärm så finner du menyknappen längst upp till vänster. Välkommen!

Du kan även följa oss på Facebook.