POSK i Bromma församling

Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan, POSK, finns till för att ge kyrkligt engagerade personer en plattform i kyrkovalet, för att kunna ställa upp och ta ansvar som förtroendevald i Svenska kyrkan utan att behöva tillhöra ett allmänpolitiskt parti, och utan att knyta sitt kyrkliga ansvarstagande till ett sekulärt partiprogram.
POSK i Bromma församling ger en möjlighet för dig att rösta på kandidater i kyrkovalet som i sitt uppdrag som förtroendevalda utgår enbart från sitt engagemang för kyrkan.

Välkommen!

Vill du vara med och påverka Bromma församlings framtid?

 

Vid valet till Svenska kyrkan den 19 september kan du lägga din röst på det partipolitiskt obundna alternativet POSK!

 

POSK i Bromma

 Föreningen Brobyggarna, som vid de senaste kyrkovalen varit det enda partipolitiskt obundna alternativet i valet till kyrkofullmäktige i Bromma församling, är inför årets val en del av POSK, som också finns på riks- och stiftsnivå i hela Sverige. POSK står för Partipolitiskt Obundna i Svenska Kyrkan.

POSK kommer i fortsättningen att vara alternativet för dem som vill rösta på personer med ett engagemang i Bromma församling och som inte vill blanda ihop partipolitik med Svenska kyrkans verksamhet.

Kyrkoval 2021

Redan den 19 september 2021 är det dags för nytt kyrkoval och POSK i Bromma hoppas på ditt stöd och vill höra vad du som är medlem i Svenska kyrkan vill att vi ska driva för frågor.

Mer information

Mer information om POSK i Bromma hittar du på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/bromma/brobyggarna

och på vår facebook-sida:  https://www.facebook.com/Brobyggarna-POSK-i-Bromma-1170026393081889