POSK i Bromma församling

Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan, POSK, finns till för att ge kyrkligt engagerade personer en plattform för att kunna ställa upp och ta ansvar som förtroendevald i Svenska kyrkan utan att behöva tillhöra ett allmänpolitiskt parti, och utan att knyta sitt kyrkliga ansvarstagande till ett sekulärt partiprogram.

Välkommen!

Vill du vara med och påverka Bromma församlings framtid?

 

POSK i Bromma

 Föreningen Brobyggarna, som varit det enda partipolitiskt obundna alternativet i valet till kyrkofullmäktige i Bromma församling, är nu en del av POSK, som också finns på riks- och stiftsnivå i hela Sverige. POSK står för Partipolitiskt Obundna i Svenska Kyrkan.

Brobyggarna – POSK i Bromma kommer i fortsättningen att vara alternativet för dem med ett engagemang i Bromma församling och som inte vill blanda ihop partipolitik med Svenska kyrkans verksamhet.

Kyrkovalet 2021
Tack till alla som röstade på POSK i kyrkovalet den 19 september!
POSK i Bromma fick flest röster i Bromma församling, ca 40% av rösterna vilket innebär 14 av de 35 mandaten i Kyrkofullmäktige.

Brobyggarna – POSK i Bromma hoppas på ditt fortsatta stöd och vill höra vad du som är medlem i Svenska kyrkan vill att vi ska driva för frågor. Under fliken Kyrkoval 2021 kan du läsa om vad vi vill åstadkomma och vad vi ser som Bromma församligs viktigaste utmaningar.

Mer information

Mer information om POSK i Bromma hittar du på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/bromma/brobyggarna

och på vår facebook-sida:  https://www.facebook.com/Brobyggarna-POSK-i-Bromma-1170026393081889