POSK i Lidingö församling

Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan, POSK, finns till för att ge kyrkligt engagerade personer en plattform i kyrkovalet, för att kunna ställa upp och ta ansvar som förtroendevald i Svenska kyrkan utan att behöva tillhöra ett allmänpolitiskt parti, och utan att knyta sitt kyrkliga ansvarstagande till ett sekulärt partiprogram.

POSK ger en möjlighet för dig som vill rösta på kandidater i kyrkovalet på Lidingö som i sitt uppdrag som förtroendevalda har engagemanget för kyrkan som sin huvudsakliga utgångspunkt.

Vi kommer kandidera i höstens kyrkoval. Vi ser fram emot att berätta mer om vårt arbete.

POSK Lidingö

Partipolitiskt obunda i Svenska kyrkan Lidingö, består av f.d. anställda i församlingen och engagerade församlingsbor som brinner med hjärta och själ för Lidingö församling. Vi tillhör varken något politiskt parti eller någon politiskt ideologi. Vi är helt oberoende från de sekulära partierna och de sekulära politiska ideologierna som finns i samhället.

Håll utkik! – Snart släpper vi mer information !

Vi arbetar just nu med att skriva ihop vårt valmanifest inför höstens val. Håll utkik här på hemsidan, för att snart kommer vi att presentera våra kandidater och vad vi vill åstadkomma i Lidingö församling.

 

Tillsammans är vi starka! – Tillsammans gör vi skillnad på riktigt!

Tipsa gärna släktingar, vänner, grannar, kollegor och bekanta om att det nu finns möjlighet till att rösta på POSK på Lidingö i höstens kyrkoval. Vi är den näst störta nomineringsgruppen i Stockholms stift.

Du har engagemanget – Vi har plattformen!

Brinner du också för Lidingö församlings väl och ve? Har du tankar, engagemang och idéer på hur vi förvaltar vårt gemensamma arv från 1500-talet? Kontakta gärna vår styrelse genom att maila posklidingo@gmail.com

Arvet förpliktar!