POSK i Örebro pastorat

Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan, POSK, finns till för att ge kyrkligt engagerade personer en plattform i kyrkovalet, för att kunna ställa upp och ta ansvar som förtroendevald i Svenska kyrkan utan att behöva tillhöra ett allmänpolitiskt parti, och utan att knyta sitt kyrkliga ansvarstagande till ett sekulärt partiprogram.
POSK i Örebro pastorat ger en möjlighet för dig att rösta på kandidater i kyrkovalet som i sitt uppdrag som förtroendevalda utgår enbart från sitt engagemang för kyrkan. 

Kyrkoval 2021

19 september 2021 är det återigen dags att gå till valurnorna och rösta i kyrkovalet. Då får Du chans att påverka Svenska kyrkans framtid. Gör skillnad, rösta på POSK för ett partipolitisk obundet Svenska kyrkan.

Valprogram

Vill ni redan nu se POSK i Örebros valprogram så finns de här: Valfolder Valprogram

Valsedlar

För att spara på papper och miljön skickas enbart vita valsedlar (valsedlar till kyrkofullmäktige) ut till hemmen. Följ länkarna för att se listor till samtliga val: Kyrkofullmäktige Stiftsfullmäktige Kyrkomötet.
Listorna är INTE original och kan därför INTE skrivas ut och användas som valsedel i vallokalen. Alla valsedlar du behöver för röstning i respektive val finns i vallokalerna.

Sociala medier

Ni har väl inte missat våra sociala medier!? Vi finns på FacebookTwitter och Instagram. Följ oss där!

 

Vill du veta mer?

Kontakt:
poskiorebro@gmail.com

 

Toppbild: Örebro slott. Foro: David Castor. Eget arbete, CC0.