fbpx

POSK i Västermalms församling

POSK – Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan – har som vision att Svenska kyrkan ska vara en gemenskap som speglar Guds vilja i gudstjänst och liv och som talar tydligt om Jesus Kristus.

POSK finns till för att ge kyrkligt engagerade personer en plattform i kyrkovalet.

POSK i Västermalms församling ger en möjlighet för dig att rösta på kandidater i kyrkovalet som i sitt uppdrag som förtroendevalda utgår enbart från sitt engagemang för kyrkan.

Vi i POSK tar ansvar i Västermalms församling!

Vi som ställer upp för POSK i kyrkovalet i Västermalms församling är alla engagerade i församlingslivet på olika sätt. Det är en viktig grund för att vi på bästa sätt ska kunna ställa upp för dig som väljer att lägga din röst på POSK i kyrkovalet.

Vårt mål är att bli den största nomineringsgruppen i Västermalms församling i kommande kyrkoval den 17 september 2017. För att nå dit behöver vi ditt stöd och engagemang och det kan du visa genom att rösta på POSK, antingen genom förtidsröstning eller på valdagen i någon av de röstningslokaler som finns.

Medlemskap i POSK i Västermalm är öppet både för den som vill visa sitt stöd och för den som vill göra en insats. Bli medlem genom att betala in 200 kronor till plusgiro 706223-5.

Välkommen med åsikter och frågor till någon i styrelsen!