POSK i Karlstad

Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan, POSK, finns till för att ge kyrkligt engagerade personer en plattform i kyrkovalet, för att kunna ställa upp och ta ansvar som förtroendevald i Svenska kyrkan utan att behöva tillhöra ett allmänpolitiskt parti, och utan att knyta sitt kyrkliga ansvarstagande till ett sekulärt partiprogram.
POSK i Karlstads pastorat ger en möjlighet för dig att rösta på kandidater i kyrkovalet som i sitt uppdrag som förtroendevalda utgår enbart från sitt engagemang för kyrkan. 

POSK – Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan, är den största demokratiska organisationen i Svenska kyrkan för grupper och enskilda som vill ta ansvar som förtroendevalda utan att binda sig till något allmänpolitiskt parti.

Program

Vid årsmötet i September 2020 antog riks-POSK ovanstående vision och program inför kyrkovalet 2021 och mandatperioden 2022-2025. Baserat på det gemensamma visionen och programmet samt stadgarna för vår lokalavdelning har vi i vår förening utarbetat ett lokalt program för i POSK i Karlstad med de frågor som vi ser som viktiga inför framtiden.

Program för mandatperioden 2022-2025 finns här:

Program för POSK i Karlstad

Gemensamt program för POSK i hela Sverige

Sociala medier

POSK:s Facebooksida
POSK:s i Karlstads stifts Facebooksida
POSK:s Twitterkonto
POSK:s Youtubekanal
POSK:s Instagram

Om POSK i Karlstad

Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan i Karlstads pastorat (POSK i Karlstad) är den lokala POSK organisationen i Karlstads pastorat. Läs mer om POSK i Karlstad via denna länk.

Kontakt:
POSK i Karlstad
c/o Bengt Kihlström
Bergerudsgatan 9
654 69 KARLSTAD
bengt.kihlstrom@svenskakyrkan.se,070-261 01 51.

Du kan gärna SMS:a om du inte mailat mig förut, så hämtar jag ditt meddelande ur skräpposten.

Medlemskap

Om du vill bli medlem sänd dina kontaktuppgifter till registeransvarig Lars Karlsson lars.f.karlsson@outlook.com, och/eller SMS:a 070-206 18 48

Styrelsen tar sedan formellt beslutet om medlemskap. Har du förändrade kontaktuppgifter så skicka dem till Lars. Du betalar enligt anvisningarna nedan ange dock alltid: ”Ny medlem Karlstad, ditt namn” vid inbetalningen. Det går även att skanna QR-koden nedan för Swish betalning.

Förnya ditt medlemskap genom att betala in 150:- till bankgironummer 379-6265. Ange ”Medlemsavgift, Karlstad ditt/era namn” vid inbetalningen, vi har ett delat konto med andra POSK föreningar.

Det går även att betala in på Swishnummer 123 210 24 24 som även är delat med andra POSK föreningar. Ange ”Medlemsavgift, Karlstad ditt/era namn” vid inbetalningen. Det går även att skanna en av QR noderna nedan, en för en medlem och en för flera medlemmar.