fbpx

Årets årsmöte är genomfört

Årsmötet för POSK har idag genomförts i Örebro och Olaus Petri församlingshem. Cirka 80 POSKare från hela landet var samlade och deltog och följde de beslut som fattades. Förutom de sedvanliga årsmötesförhandlingarna var den stora punkten på agendan att anta ett nytt program för POSK inför det kommande kyrkovalet och nästa mandatperiod. Det kommer publiceras här på webben under våren.

På årsmötet valdes en ny styrelse som under det närmaste året kommer bestå av:
Amanda Carlshamre, ordförande
Per Lindberg, ledamot
Sofia Westerdahl, ledamot
Peter Lundborg, ledamot
Josefine Carlsén, ledamot

Anders Brunnstedt, ersättare
Jan Eckerdal, ersättare
Samuel Körner Lilja, ersättare
Victor Backström, ersättare
Sara Sandelin, ersättare

Vi hälsar särskilt Samuel, Victor och Sara välkomna till styrelsen! Peter och Josefine har tidigare varit ersättare och valdes nu till ledamöter.

Det blev också dags att avtacka tre personer som funnits med i styrelsearbetet under lång tid. Nils Gårder i 30 år, Anna Lundblad i 21 år och Mats Rimborg i 18 år. (Mats kunde inte vara på plats och kommer att avtackas särskilt vid ett senare tillfälle.) Ett stort tack för allt det fina arbete ni lagt ner i POSKs styrelse under så många år!

Victor Ramström
informatör

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>