fbpx

När fotbollen blir livsviktig

En leende kvinna i förgrunden, bakom tre personer i fotbollströjor varav en håller i en fotboll

I fredags, den 1 juni, körde sommarkampanjen igång som i år har temat När fotbollen blir livsviktig. Vill du sprida budskapet på sociala medier gör du det under hashtagen #livsviktigfotboll. Kampanjen pågår fram till den 15 augusti och under sommaren är det tre rikskollekter till förmån för kampanjen, den 17 juni, 1 juli och 12 augusti.

Utöver detta är det fritt fram att kampanja utifrån sin församlings förutsättningar. Varför inte ta med insamlingsbössorna och kampanjmaterial till en fotbollsmatch för att samla in pengar. Eller kanske hålla VM-café till förmån för sommarkampanjen. Bara fantasin sätter gränser (glöm dock inte bort eventuella tillstånd som krävs!)

Material och mer information om sommarkampanjen finns på Svenska kyrkans internwebb. Var med och se till att slå nya insamlingsrekord. Tillsammans kan vi klara det!

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>