fbpx

Kom av sig

Ibland blir saker inte riktigt som en tänkt sig. Som veckan norröver planerade jag att kunna blogga varje dag, men dygnet har bara 24 timmar, och några av dessa timmar är det bra att sova. Helst när en pysslar med både fysiskt och mentalt påfrestande saker. Därför blev det inga blogginlägg skrivna och därför måste jag tyvärr meddela att blogg100-utmaningen nu är bruten.

Men bara för det kommer ju inte bloggen att dö ut! Det kommer att komma inlägg, men kanske inte i samma frekvens som har varit under utmaningen. Kommer att behålla målsättningen med ett inlägg (var)dagligen, men utan att känna ”tvånget” med ett inlägg per dag.

Väl mött i bloggen även framöver

/Linda, informatör

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>