Vissa dagar …

… bara flyger förbi och plötsligt inser jag att det är dags att sluta för dagen. Oftast så infaller även en känsla av ”men vad har gjort idag”. Så tänker jag efter och inser att jag; Läst lite viktigt och intressant här och där. Svarat på och skickat mejl. Hållit koll på sociala medier. Fixat med sajten. Kontrollerat att jag inte glömt något viktigt på min att göra-lista.  Funderat på vad jag vill blogga om framöver …

Men hallå! vad ska jag blogga om idag. Hjärnan går i spinn och så låser det sig. Jag vet inte. Jag hinner inte. Men jag vill ju skriva något.

Ska jag skriva om den där krokusen som för var minut som solen skiner på den öppnar sina kronblad mer och mer. Om den, hos mig, efterlängtade våren. Eller ska jag vara lite mer seriös och skriva om någon artikel jag sparat för att använda en dag som denna. När inspirationen tryter. Nej, jag hinner inte.

Min arbetsdag är snart slut för idag och jag vill i alla fall skrivit något på bloggen för att inte bryta #blogg100 bara efter 14 inlägg. Kan väl i alla fall komma halvvägs innan jag bryter en så fin trend. Vad ska jag skriva om då?

Så tittar jag på skärmen och inser att det här får duga. Ibland när jag drabbas av skrivkramp så låter jag bara orden flöda utan egentlig reflektion för att få ”krampen” att släppa. Ibland kan det faktisk vara värt att spara. Idag får det bli som ett litet tips till andra som kanske även de drabbas av skrivkramp. Eller för oss som alltid vill vara så perfekta.

Det behöver inte vara perfekt. Det kan få vara lite galet ibland. För i tidsbristen och flödet som bara kommer kan det faktiskt finnas små guldkorn. Eller inte. Men det spelar ingen roll.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>