Var är alla kandidaterna?

Ja, var är alla kandidaterna? Jag hörde ett rykte att den frågan ställer man sig på stiftskanslierna, när de tittar i G-kand och ser hur få kandidater som är registrerade. Man är orolig.

https://gkand.svenskakyrkan.se/

 

Jag tror ju att åtminstone POSK kommer att fylla på med en massa kandidater – men jag skulle vilja uppmana alla till att inte vänta till sista stund med att registrera in kandidaterna utan att göra det allt eftersom de kommer in. Ordningen på listan fixar ni till det sista – men se till att ni matar in era kandidater så snart som möjligt.

Jag hörde också att man är orolig för att det kan bli problem om alla försöker komma in i systemet samtidigt, om alla har väntat till sista stund. Det är systemet inte dimensionerat för.

Så mata in era kandidater så snart som möjligt, så fort ni har fått in kandidatförsäkran. Sista handen vid listan lägger ni precis innan ni skickar in den till stiftet.

/Carina

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>