Äntligen dags att beställa!

Äntligen går det att beställa valmaterial centralt från POSK!

Följande produkter håller Office Depot att ta fram och under juli-månad ska de packas och skickas från Office Depot till de lokalgrupper eller stiftsföreningar som beställt.

 1. Stiftpenna gul med rött POSK-tryck. Kommer i förpackning om 50 stycken. Ange antal förpackningar vid beställning.
 2. Vita ballonger med röd/gult POSK-tryck. Kommer i förpackning om 100 ballonger. Ange antal förpackningar vid beställning.
 3. Runt klistermärke 30 mm 2-färgstryck. 500 st i varje rulle. Ange antal rullar vid beställning.
 4. Pins med fjärilslås. Kommer i förpackning om 20 pins. Ange antal förpackningar vid beställning.
 5. Gul reflexväst stl L/XL, med POSK-tryck på bröst och rygg. Levereras styckevis.
 6. Orange Non woven bag med rött POSK-tryck på en sida. Levereras styckevis.
 7. Naturvit bomullskasse med korta handtag. 30x35x5cm. 3-färgstryck. Kommer förpackade om 10 kassar. Ange antal förpackningar vid beställning.

Dessa produkter betalar riksPOSK för. Vi har tagit fram ett begränsat antal av varje produkt så beställ inte mer än nödvändigt. Vi förbehåller oss rätten att minska en beställning om det behövs för att det ska räcka till alla som vill ha produkten. Om vi gör förändringar i en beställning så meddelar vi det självklart innan.

Skicka beställningen till anmalan@posk.se

Ange vilken lokalgrupp eller stiftsförening beställningen kommer från i ämnesraden så håller vi lättast koll på var i landet den kommer från.

Vi vill också veta vem vi ska skicka till och adressen till denne person. Gärna e-post och/eller telefonnummer också så vi kan komma i kontakt om det blir förändringar i beställningen.

Gör din beställning snarast! Sista datum för beställning 25 juni.

2 kommentarer till “Äntligen dags att beställa!”

  • Linda Cigéhn

   Det är inte vi som skickar ut materialet, det sköter Office Depot som är firman vi beställt ifrån. Det är möjligt att de använder sig av någon form av leveransrapport.
   /Linda

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>