fbpx

Stort tack!

En person som håller i en stor bukett med tulpaner. På bilden står det "Tack!"

Idag arbetar jag min sista dag som informatör för POSK. Det är med vemod jag skriver dessa ord, samtidigt som jag känner en otrolig tacksamhet för den här tiden. För alla möten med människor från hela vårt avlånga land. För alla givande diskussioner som jag deltagit i, i alla möjliga och omöjliga 😉 konstellationer.

Jag har nog lärt mig något nytt varje dag, samtidigt som jag ofta fått bekräftat att jag är bra på det jag redan kan. Och ser med stor tillförsikt fram emot vad framtiden bär med sig.

Även om jag nu slutar min tjänst på POSK så innebär det inte att mitt engagemang för POSK upphör. Jag sitter på bland annat i kyrkorådet i Solna församling, och som det känns nu vill jag göra det i många mandatperioder till! Och min förhoppning om att en dag sitta med i kyrkomötet har jag kvar. Först skrev jag att jag ville sitta för POSK i kyrkomötet, men så tänkte jag till, min dröm är nog egentligen att få komma till kyrkomötet som representant för Stockholms stift (eller var jag nu bor den dagen) och inte för en nomineringsgrupp. Men som det ser ut nu vill jag självklart representera POSK!

Så jag försvinner inte från POSK bara för att tjänsten som informatör upphör för min del. Nu lämnar jag över sociala medier inklusive bloggen med varm hand till Victor. Då han tillträder först i augusti så kommer det nog att bli lite sommarstiltje i POSKs sociala medier, men till hösten är det full fart igen. Och vem vet, kanske gör jag ett och annat gästspel här, likt Carina som varit till stor hjälp med bloggen, både som ämnestipsare och som skribent. Känner jag Carina rätt lär hon fortsätta med det även i framtiden …

Återigen, stort tack för den här tiden!

/Linda

En kommentar till “Stort tack!”

  1. Carina Etander Rimborg

    Bästa Linda! Stort tack för alla dina insatser och Guds rika välsignelse över dina fortsatta gärningar – både i yrkesliv och som förtroendevald. /Carina

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>