200 dagar kvar till kyrkovalet!

Detta firar jag med att, för att fortsätta med Carinas tradition, gå med i #blogg100 som startar idag. Jag gör det av lite olika skäl, men framförallt för att jag faktiskt känner att jag vill ställa mig bakom årets tema på #blogg100. I tider av alternativa fakta, polarisering och hat, känner jag att det är än viktigare med att de goda rösterna som ej ska låta sig tystas.

Vill du veta mer om #blogg100 och årets syfte läs mer om det här. Har du en egen blogg vill jag uppmana dig att vara med. Det här kan vara ett bra sätt att få fler läsare till din blogg, men också inspiration till att få upp farten på att skriva inlägg. Ibland får i alla fall jag ”prestationsångest” och manglar texter fram och tillbaka men det slutar oftast med att det som står kvar var den första versionen som bara flödade ur mig. Men också för att sprida det goda ordet som vill alla medmänniskor väl.

Låt det flöda! Hindra inte kreativiteten utan låt den bara flöda fritt. Visa på att det finns mycket gott i världen. Minska rädslan hos alla som har blivit så rädda så det enda de har är hatet. Visa på att det finns en annan väg. Gå kärlekens väg. Bjud in fler att vandra den med dig.

Jag hoppas att jag kommer att klara av detta men då min arbetstid är begränsad och det är ju inte bara blogginlägg som ska skrivas under mina arbetsdagar välkomnar jag gästbloggare. En av våra valfrågor är ju Mångfald och respekt, och jag vill att det synas även under #blogg100. Om det bara är mina ord som får höras, var är mångfalden då? Skicka tips, texter eller länkar till linda@posk.se så lägger jag upp det på bloggen.

2 kommentarer till “200 dagar kvar till kyrkovalet!”

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>