En annan tjänst

På måndag händer det stora omställningar på POSKs kontor. Då slutar jag som informatör efter att ha varit anställd sedan 1 februari 2008. Jag går vidare och börjar den 1 november jobba som kommunikatör för Svenska kyrkan Tjörn.

Det har varit drygt sju och ett halvt fantastiskt roliga år! Jag har fått möjligheten att träffa så många av er duktiga och engagerade människor! Jag har fått resa runt och träffa POSKare, pratat med er i telefon eller haft kontakt via e-post eller sociala medier. Det har verkligen varit ett privilegium.

Två kyrkoval har jag varit med om. Och jag har få sett POSK växa till den näst största gruppen i kyrkomötet, tack vare ert fantastiska arbete ute i era församlingar.

Nu börjar något nytt. När jag slutar kommer Lars-Gunnar Frisk att bevaka e-posten och se till att frågor hamnar på rätt bord. Styrelsen fördelar sedan de aktuella arbetsuppgifterna mellan sig under en period medan man funderar vidare på hur POSK på bästa sätt ska hantera informatörstjänsten framöver.

Bloggen kommer att leva vidare – men nu är den mer beroende av bidrag från alla er POSKare ute i landet. Skicka in dina förslag till info@posk.se så publicerar vi material ca en gång i veckan.

Stort tack för att ni vågade anställa mig och låta mig få vara med och vara en del av POSKs organisation under de här åren. Jag kommer fortfarande finnas med i mina uppdrag som förtroendevald, men det är en annan roll.

Ur POSKs vision och program:

POSK – Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan – har som vision att Svenska kyrkan ska vara en gemenskap som speglar Guds vilja i gudstjänst och liv och som talar tydligt om Jesus Kristus.

Bild: En selfie (så klart!) på mig och Lars-Gunnar Frisk som tar över en del uppgifter.