En styrelseledamot, två motioner och många POSKare

I dag har varit en oerhört intensiv dag.

Det började med att jag satte upp POSKs utställningsbord i utställningshallen på KCCC i Karlstad. Sen blev jag avlöst där. Gick till Norrstrandskyrkan och var med på kyrkomötesträffen en stund som sedan avlöstes av årsmötet.

Nära 70 personer slöt upp på årsmötet. Det var roligt.

Årsmötet beslutade att välja in Eva Noreborg, Uppsala, istället för Emma Hedlundh som hade avsagt sig omval. Två motioner förelåg på årsmötet. En om fairtrade och en om stadgar. Båda motionerna bifölls av årsmötet efter liten diskussion.

Årsmötet fick också ta del av den planering som styrelsen gjort inför mandatperioden och en valanalys.

Efter årsmötet så var det snabba puckar tillbaka till KCCC och vår monter. Många POSKare har kommit och sagt hej, både gamla välkända och nya! Väldigt roligt. Är du i Karlstad i morgon så titta gärna in. Flera roliga samtal om POSK och kyrkovalet har vi också haft med intresserade.

På kvällen var vi allihopa i Löfbergs arena. Inte för att se Ishockey utanför att fira gudstjänst tillsammans. Det är ganska mäktigt att få sjunga psalmer och mässmusik till full orkester och 300 personers kör – förutom oss 3000 personer som var med på gudstjänsten.

I morgon är det fullt program. Massor att välja på. Jag ska mest stå i vår monter, men ska försöka hinna med någon programpunkt också.

Gå in och titta på vårt twitterkonto och vår facebooksida för att se alla foton. Jag ska försöka ladda upp dem senare också via flckr.