POSK söker
informatör/organisatör 75%

(OBS: Ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag var 13 april 2018.)

Vi söker dig som vill inspirera och vara en del i POSKs fortsatta utveckling, med uppdraget att stärka POSK som nomineringsgrupp. Självklart är du kyrkligt väl förankrad och sympatiserar med POSKs idé om en kyrka fri från partipolitik. Har du tidigare erfarenhet som POSK-aktiv är det meriterande.

Arbetet är brett och består av många olika arbetsuppgifter. Du kommer att ha huvudansvaret för kontakten med våra stiftsföreningar och vara ett stöd till dem och deras webbansvariga. I samverkan med stiftsföreningarna kommer du arbeta med att bygga ut POSK-organisationen till fler församlingar och pastorat.

Du kommer också att ansvara för POSKs närvaro på nätet, genom kontinuerlig uppdatering av hemsida och sociala medier. Du behöver kunna uppmuntra och inspirera andra POSK-medlemmar att delta i den kyrkliga debatten och sedan sprida deras inlägg i våra egna kanaler.

Du ansvarar för den interna kommunikation som sker ut till medlemmarna via nyhetsbrev. Du ansvarar också för styrelse- och mötesadministration och planerar tillsammans med andra genomförande av kyrkodagar och årsmöten.

I tjänsten ingår en kontinuerlig omvärldsspaning inom och utom Svenska kyrkan samt att identifiera viktiga kyrkliga samlingar att närvara vid. En stor del av arbetet är direkt förberedande och genomförande inför kyrkovalen vart fjärde år.

Du behöver vara organisatorisk, strukturerad och kommunikativ och du får en central roll i organisationen. Du behöver ha ett eget driv och kunna identifiera aktuella och framtida behov. Arbetet är mångsidigt, roligt, spännande och med ett stort eget ansvar. Finn nya vägar, var kreativ, inspirera och möt människor!

Datorvana med goda kunskaper i Office-paketet eller liknande är ett krav. Vana att arbeta i WordPress är värdefull för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till ditt stöd har du styrelsen och av den utsedd arbetsledare samt POSKs Informationsgrupp. Gruppen består av kunniga personer, informatörer och kommunikatörer med stark anknytning till Svenska kyrkan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med tillträde 2018-08-15 eller enligt överenskommelse. Din arbetsplats bestäms också enligt överenskommelse. Arbetet medför resor inom landet och en viss del av arbetstiden sker på helger samt kvällstid.

Ansökan sänds till info@posk.se sista ansökningsdag är den 13 april 2018.

Vidare information från styrelsens rekryteringsgrupp:
Victor Ramström, 070-545 77 19, victor.ramstrom@posk.se
Marie Rydén Davoust, 070-638 95 76, marie.ryden.davoust@posk.se
Hans-Olof Andrén, 070-952 22 36, hans-olof.andren@posk.se
Carina Etander Rimborg, 073-323 05 02, carina@fdf.se

Denna sidas text som PDF.
Annonsen i Kyrkans tidning som PDF.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara