Stiftsfullmäktige - Norr, kandidat nr 1
Kyrkomötet, kandidat nr 4
Stiftsfullmäktige - Medel, kandidat nr 11
Stiftsfullmäktige - Sudret, kandidat nr 8
Stiftsfullmäktige - Visby, kandidat nr 16

Anne Dungner Hjellström

Hejnum/Norra Gotlands Pastorat/Hejnum

Om mig

Jag är en människa som trivs bra utomhus ,både på land och till havs. Att vandra ,cykla och segla är för mig de bästa sätt att koppla av och hämta ny energi, och ett verktyg för mig att få balans i livet.
Jag bor på landet och delar livet med en lammbonde, vi har 6 barn som alla är utflugna, vilket ger mer tid för ideellt engagemang.

Bild Mind Shift

Det här vill jag verka för inom kyrkan

Gudstjänst

För mig är den söndagliga gudstjänsten viktig, den ger tid till reflektion , kraft, och upplevelser bortom det vardagliga. Jag vill verka för ett rikt och brett utbud av gudstjänster där alla kan hitta en form som ger mening.

Kyrkomusiken

Som kyrkomusiker vet jag hur viktig kyrkomusiken är för många människor. Musiken har  för många varit vägen in i kyrkan och jag vill verka för att den får stor plats att tjäna de som söker sig till kyrkan.

För att lyckas med detta måste vi som förtroendevalda söka   efter musiker med hög kompetens och god förståelse för att kyrkomusiken är ett utmärkt verktyg för att bygga församling.

Psykisk hälsa

Jag har ett stort engagemang för psykisk hälsa. Jag vill verka för att kyrkan ska ta stor plats i det regionala och nationella arbetet för att främja psykisk hälsa.