Kandidat nr 15

Ulla-Karin Zetterström

Om mig

Jag har bott i Storvreta sedan 2005 och jobbat i pastoratet som församlingspedagog 15 år, från hösten 2004 till min pension 2019, men är fortsatt engagerad i pastoratet. Jag är med i internationella gruppen, förtroendevald, kyrkvärd och söndagsskollärare. Jag är också bibeläventyrare, vilket betyder att jag får gå till grundskolans årskurs 4 med gamla testamentets berättelser och årskurs 5 med nya testamentet. Jag har också haft förmånen att leva och arbeta för Lutherska kyrkan i Tanzania i 8 år

20210812_195639

Det här vill jag verka för inom kyrkan

barn och familj

Vi bor i ett pastorat med många barnfamiljer och unga. En hel del flyttar till våra tätorter och det är viktigt att de som väljer att komma hit känner sig välkomna. Vi vill ge möjlighet till mötesplatser i våra församlingshem och en meningsfull fritid för våra barn och ungdomar.

skola

vi har många skolor i vårt pastorat och det är en viktig uppgift för oss att möta elever och lärare där dom är, men också få inbjuda till olika aktiviteter, som globala veckan, påskvandringar, samling vid krubban och så vidare.