Kandidat nr 14

Anna Svanvik

f 1970, Strategisk Inköpare, Amhult, Torslanda - Björlanda

Om mig

Vi flyttade till Torslanda 2006. Idag har vi 2 ungdomar.
Umgås gärna med familj och vänner. Tar tid för träning, läsning & utveckling.
I min resa i det yttre livet har jag hittat vägen in i det inre livet. Ett inre ljus som lyser när livet skakar och är mörkt men även när det är glädje. Jag möter en TRO som visar att det finns HOPP att KÄRLEK övervinner allt. Det känns tryggt att i denna tid som är så mörk, kall och otrygg få vara grundad och insvept i detta ljus och värme när livet skakar.

34354 Svanvik 2021-08-27-108-Redigera_small B

Det här vill jag verka för inom kyrkan

Jag drömmer om att fler ska hitta vägen till sitt inre ljus. Vägen dit kan vara snårig, hemsk, ibland farlig och kan göra mycket ont. Men också väldigt fin och befriande. Det finns många vägar dit. Några vägar kan vara genom naturen, genom möten med andra människor man kan även finna den i någon av våra kyrkor.

Jag drömmer om att våra kyrkor ska vara välkomnande för människor som är sökande, som känner att dom tror på något men vet inte på vad.

Välkomnande för människor som tror men också ifrågasätter och vill utveckla sin tro och vill utveckla sig själv som person.

Välkomnande för människor som bara vill vara här och nu i stunden.

Att vi som medlemmar i kyrkan får möjlighet att ifrågasätta och utveckla våra kyrkor tillsammans med anställda i kyrkan, utifrån Jesu grund.