fbpx

Beställning av valmaterial

Inom kort, senast i början av juni, öppnar vi för beställning av valmaterial. Hur beställningarna görs meddelas i samband med detta.

Följande produkter tas fram centralt och går därmed att beställa från riksPOSK:

  • Ballonger med POSK-logga
  • Stiftpennor med POSK-logga
  • Bomullskasse med korta handtag
  • Pins, likadana som tidigare
  • Reflexvästar med POSK-logga
  • Non-woven väska
  • Klistermärken, runda ca 3 cm diameter
  • Värdinneband på rulle (fördelas eventuellt till stiftsorganisationerna då vi i skrivande stund ej vet hur många band det räcker till på en rulle) (Edit 2/6 Visar sig att det inte finns värdinneband på rulle hos vår leverantör, vi har ännu inte beslutat hur vi gör istället)

Produkterna ovan betalas centralt, men för den skull går det inte att få hur mycket som helst! Vi tar fram ett begränsat antal produkter som vi tror och hoppas ska räcka.

 

Följande produkter betalas av lokalgrupper/stiftsorganisationerna själva:

Eventuellt kommer det att gå att beställa en ”lyxigare” variant (fanns vid förra valet) av värdinneband/valbanderoll direkt från Office Depot. Eller så ingår dessa band i vår centrala beställning. Att de ska betalas av de som vill ha dessa band är det enda som är klart i skrivande stund. Förhoppningsvis går det att lösa på samma sätt som med beachflaggorna nedan.

De efterfrågade beachflaggorna kommer snart att gå att beställa och betalas av lokalgrupperna själva via Office Depots hemsida. Så fort det är klart från Office Depot så kommer vi att gå ut med hur denna beställning görs

4 kommentarer till “Beställning av valmaterial”

    • Linda Cigéhn

      Just nu är det inte klart hur beställningarna görs. Leverans sker under sommaren så snart allt är klart hos leverantören.
      /Linda

  1. Agneta Frisk

    Har av misstag skickat min beställning till Västerås stift ( Karin Tilly). Hoppas att det inte är försent att göra en beställning nu? MVH Agneta Frisk, Rättviks pastorat.

    • Linda Cigéhn

      Det går inte att göra beställningar längre då jag skickat vidare allas inkomna beställningar vidare till Office Depot för dem att packa och skicka ut till lokalgrupperna i månadsskiftet juli/augusti.

      Vad gäller just Rättvik så finns det redan en beställning lagd.

      Vänligen Linda

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>