Kandidat nr 9

Britt-Inger Burman

Lärare, 58 år, Gammelstad, Nederluleå församling

Om mig

Jag Britt-Inger Burman arbetar till vardags som lärare. Jag är 58 år och har varit med i vår församling sedan ungdomsåren. Jag är för närvarande med i kyrkofullmäktige i Nederluleå församling och har varit med och startat upp den lokala avdelningen av Posk. I vår Posk-grupp har vi arbetat för att samla alla goda krafter för att utveckla församlingens arbete oavsett partifärg.

Ingen bild

Det här vill jag verka för inom kyrkan

Samverkan 

I vår Posk-grupp har vi arbetat för att samla alla goda krafter för att utveckla församlingens arbete oavsett partifärg. De goda krafterna önskar jag ska söka vägledning i Jesu ord där han säger att han är vägen, sanningen och livet.

Jag vill verka för en kyrka som värnar om människan såväl i glädje som i sorg, som finns där när vi mest behöver den. En kyrka som satsar på att samordna alla goda krafter och kommer med befrielse och hopp.

 

Något för alla

 

Jag vill verka för att alla ska hitta sin plats och ges möjlighet att vara med oavsett kön, ålder eller härkomst. I olika grupper kan frivilliga tillsammans med anställda göra verklig skillnad.

Jag vill verka för att vi tar till vara de gåvor som var och en har för att bidra till församlingens utveckling och fortsatta arbete.