Beställ profilmaterial

POSK har tagit fram profilmaterial inför kyrkovalet 2021 som våra lokala grupper och stiftsföreningar kan beställa.

Nu går det att beställa profilmaterial från POSK. Vi har tagit fram lite olika typer av material och erbjuder det enligt tre modeller. En del är kostnadsfritt medan annat kostar. Läs mer om alternativen längre ner på sidan.

1. Profilmaterial – beställ senast 31 mars

Nästan kostnadsfritt kan de lokala POSK-grupperna och stiftsföreningarna beställa material som POSK centralt har tagit fram via Office Depot. Det material som erbjuds är:

 • Stiftpennor
  Transparent penna tillverkad av återvunna pet-flaskor. Rött och gult POSK-tryck. Levereras i förpackning om 50 stycken pennor.
 • Pins
  Liten pin med fjärilslås och rött och gult POSK-tryck. Mindre pin än vid tidigare val, 20 mm bred. Levereras i förpackning om 20 stycken pins.
 • Kassar
  Marinblå kasse med vitt POSK-tryck. Tillverkad av återvunna pet-flaskor, cirka 38×42 cm stor. Levereras i förpackning om 10 stycken kassar.
 • Etiketter
  Runt gult klistermärke med rött POSK-tryck. 40 mm i diameter. Levereras i en rulle med 500 etiketter.
 • Ballonger
  Vita ballonger med rött och gult POSK-tryck. Ekologiska och fullt nedbrytbara. Levereras i förpackning om 100 stycken ballonger.
 • Reflexvästar
  Gul reflexväst i storlek L/XL med rött POSK-tryck på bröst och rygg. Levereras styckvis.
 • Plastband
  Vitt 10 cm brett plastband med POSKs logotyp tryckt på rad efter varandra. Kan tillexempel användas som värdinneband, längs en bordskant vid utställning eller som avspärrningsband. Fantasin avgör. Levereras i en rulle med 250 meter långt band.

Tänk på att bara beställa det material som din grupp verkligen har användning av, det finns en begränsad pott material att dela på. Vi förbehåller oss rätten att minska er beställning för att materialet ska räcka. Det är en beställning per grupp som gäller. Givetvis meddelar vi om vi gör förändringar i det ni beställt.

Detta material är kostnadsfritt men varje grupp står för en administrativ avgift och fraktkostnad på 300 kronor som kommer att faktureras efter er beställning.

Materialet beställer du via detta formulär.

Materialet packas och levereras till grupperna under april/maj. Redan nu vill vi meddela att det på grund av den rådande pandemin kan vara så att vissa produkter dröjer. Vi kommer att uppdatera de grupper som beställt material med leveransinformation när den finns tillgänglig.

2. Utställningsmaterial – beställ senast 31 mars

Utöver materialet ovan kan er grupp samtidigt beställa ytterligare ett par produkter som ni bekostar själva.
Dessa produkter är:

 • Beachflagga
  En beachflagga med POSKs logotyp av modell hajfena inklusive viktplatta. Prist per styck 1 500 kronor.
 • Rollup
  En gul rollup med POSKs logotyp och hänvisning till hemsidan. Pris per styck 800 kronor.

Beställningen görs i samma formulär som för profilmaterialet i punkt 1. Priset på dessa produkter kan bli billigare om det är många som beställer, men inget vi kan garantera. Detta material beställs först efter att alla beställningar är insamlade och levereras separat och inte tillsammans med övrigt material. Sista dag för beställning är 31 mars.

3. POSK-shoppen – beställ när du vill

Utöver materialet här över har vi startat en webbshop, POSK-shoppen! Där kan du beställa T-shirts, tröjor och en mängd andra produkter. Varje produkt trycks efter din beställning och skickas direkt till dig. Detta material kan du beställa när du vill, ända fram till kyrkovalet och även efter det. Här kan också komma att kompletteras med fler artiklar och versioner.
POSK ser bara till att denna sida med produkterna finns och ansvarar inte för varken tryck, leverans ellet betalning.

Här hittar du webbshoppen.