Paket på villovägar!

Office Depot har levererat alla våra paket med profilmaterial – men tyvärr har en del inte kommit fram.

Jag tillhör en av de som inte fått mitt paket ännu, och jag hoppas att det bara är avin till paketet som kommit på villovägar.

Är du en av dem som också saknar leveransen så hör av dig till anmalan@posk.se

Jag har koll på att POSK Sundbyberg, POSK Strängnäs domkyrko och POSK Vänersborg & Väne-Ryr saknar sina leveranser så ni behöver inte höra av er.

/Linda
Informatör

Inom kort är materialet på plats!

Office Depot håller nu på att packa materialet och kommer att börja skicka ut dem i veckan, vilket innebär att det kommer att vara ute i landet senast under vecka 32 (7-13 augusti).

Liten förvarning, det har blivit en liten miss med bomullskassen! Den blir vit och inte naturvit, men vi prioriterade att få väskan i tid framför att få den i rätt färg.

POSK i Almedalen!

Överallt där kyrkans medlemmar rör sig – där finns POSK.

Även i Almedalen, alltså. Vi finns på plats i folkvimlet genom mig som informatör.

Överallt, i varje gathörn här i Visby, torgförs åsikter och konkurrensen om uppmärksamhet är stor. Att dela ut ännu fler papper kan ha tveksamt värde.

En POSK-tröja med tryck både fram och bak, som syns väl i folkvimlet, får bli mitt huvudsakliga bidrag under veckan. På torsdag har tidningen Dagen ett seminarium om partipolitik i kyrkovalet som jag ska delta i. POSK-medlemmar som befinner sig i Almedalen: Kom gärna fram och hälsa om ni ser mig! (Och vill någon bära en t-shirt med POSK-budskap en dag eller två så har jag ett par extra med!)

/Lars-Gunnar Frisk

Sista dag för beställning!

Det är en strykande åtgång av profilmaterialet inför valet!

Skoj, men det kommer att innebära ett väldigt pusslande för oss att få ihop det så att hela landet blir försedda med klistermärken, ballonger, stiftpennor och reflexvästar!!

Sista dag för beställning är idag och i och med att det är en sådan åtgång av ovan nämnda så måste vi, tyvärr, ta beslutet att beställningar som inkommer efter tolvslaget inte ens kommer att behandlas!

Så skynda om du tänkt beställa, här finns information om hur du gör:

BESTÄLL valmaterial

Upprop – valinsamling

Upprop

(Ladda ner uppropet som pdf)  

Tillsammans är vi många som gör viktiga insatser i Svenska kyrkan. Vi deltar i gudstjänster och är med i församlingslivet. Vi engagerar oss som volontärer, och är förtroendevalda på olika nivåer. Vi är olika och låter våra gåvor komma till uttryck till församlingens och kyrkans bästa.

I september är det val och vi vill bli fler som tar ansvar. Men ett val kostar pengar:
Annonser, give-away-prylar, reklam, filmer med mera behövs. Vi har pengar avsatta i POSKs budget, men det behövs mer!

Vi uppmanar Dig att vara med och bidra med resurser till en kraftfull valrörelse!

Om exempelvis varje kyrkomötesledamot för POSK bidrar med 500 kvr skulle vår valbudget öka med 20 000 kronor. Om alla som finns på vår utskickslista bidrog med 100 kr blir det över 100 000 kr. Om alla våra 3000 kandidater kunde bidra skulle det bli väldigt mycket mer!

Vi hoppas Du vill vara med!

Sätt in Ditt bidrag på POSKs bankgiro 815-5608
Eller swisha det till 123 143 13 60
Ange Valfond på din insättning

Lycka till i arbetet för att vi ska vinna valet!

POSKs styrelse
genom Informationsgruppens sammankallande Anders Roos

Äntligen dags att beställa!

Äntligen går det att beställa valmaterial centralt från POSK!

Följande produkter håller Office Depot att ta fram och under juli-månad ska de packas och skickas från Office Depot till de lokalgrupper eller stiftsföreningar som beställt.

 1. Stiftpenna gul med rött POSK-tryck. Kommer i förpackning om 50 stycken. Ange antal förpackningar vid beställning.
 2. Vita ballonger med röd/gult POSK-tryck. Kommer i förpackning om 100 ballonger. Ange antal förpackningar vid beställning.
 3. Runt klistermärke 30 mm 2-färgstryck. 500 st i varje rulle. Ange antal rullar vid beställning.
 4. Pins med fjärilslås. Kommer i förpackning om 20 pins. Ange antal förpackningar vid beställning.
 5. Gul reflexväst stl L/XL, med POSK-tryck på bröst och rygg. Levereras styckevis.
 6. Orange Non woven bag med rött POSK-tryck på en sida. Levereras styckevis.
 7. Naturvit bomullskasse med korta handtag. 30x35x5cm. 3-färgstryck. Kommer förpackade om 10 kassar. Ange antal förpackningar vid beställning.

Dessa produkter betalar riksPOSK för. Vi har tagit fram ett begränsat antal av varje produkt så beställ inte mer än nödvändigt. Vi förbehåller oss rätten att minska en beställning om det behövs för att det ska räcka till alla som vill ha produkten. Om vi gör förändringar i en beställning så meddelar vi det självklart innan.

Skicka beställningen till anmalan@posk.se

Ange vilken lokalgrupp eller stiftsförening beställningen kommer från i ämnesraden så håller vi lättast koll på var i landet den kommer från.

Vi vill också veta vem vi ska skicka till och adressen till denne person. Gärna e-post och/eller telefonnummer också så vi kan komma i kontakt om det blir förändringar i beställningen.

Gör din beställning snarast! Sista datum för beställning 25 juni.

Beställning av valmaterial

Inom kort, senast i början av juni, öppnar vi för beställning av valmaterial. Hur beställningarna görs meddelas i samband med detta.

Följande produkter tas fram centralt och går därmed att beställa från riksPOSK:

 • Ballonger med POSK-logga
 • Stiftpennor med POSK-logga
 • Bomullskasse med korta handtag
 • Pins, likadana som tidigare
 • Reflexvästar med POSK-logga
 • Non-woven väska
 • Klistermärken, runda ca 3 cm diameter
 • Värdinneband på rulle (fördelas eventuellt till stiftsorganisationerna då vi i skrivande stund ej vet hur många band det räcker till på en rulle) (Edit 2/6 Visar sig att det inte finns värdinneband på rulle hos vår leverantör, vi har ännu inte beslutat hur vi gör istället)

Produkterna ovan betalas centralt, men för den skull går det inte att få hur mycket som helst! Vi tar fram ett begränsat antal produkter som vi tror och hoppas ska räcka.

 

Följande produkter betalas av lokalgrupper/stiftsorganisationerna själva:

Eventuellt kommer det att gå att beställa en ”lyxigare” variant (fanns vid förra valet) av värdinneband/valbanderoll direkt från Office Depot. Eller så ingår dessa band i vår centrala beställning. Att de ska betalas av de som vill ha dessa band är det enda som är klart i skrivande stund. Förhoppningsvis går det att lösa på samma sätt som med beachflaggorna nedan.

De efterfrågade beachflaggorna kommer snart att gå att beställa och betalas av lokalgrupperna själva via Office Depots hemsida. Så fort det är klart från Office Depot så kommer vi att gå ut med hur denna beställning görs